Eldre dame som trener hjemme

Tren hjemme for å styrke muskler og ledd - effektivt og enkelt!

De fleste vet at regelmessig mosjon og riktig kosthold påvirker helsen vår positivt. Stivhet i muskler, muskelsmerter generelt, samt vondt i rygg og nakke kan forebygges med jevnlig styrketrening du gjerne kan utføre hjemme.

Velkomsttilbud:

3 esker for prisen av 2!

Bestill nå

Med alderen blir det bare mer og mer viktig å holde muskulaturen i kroppen så smidig og sterk som mulig. Men du trenger ikke nødvendigvis betale dyrt for treningstimer på helsestudio, det er en god del trening du faktisk kan gjøre hjemme hos deg selv.

Det er heller ikke nødvendig å sette av så veldig mye tid. Alle monner drar, og den gode gamle morgengymnastikken med et sett daglige øvelser kan virkelig gjøre en stor forskjell. Det er bedre å sette av ti minutter per dag enn de to timene i uka du aldri får tid til.

OPPTATT AV HVERDAGSHELSE? PRØV MEDOX! 

Finn den treningsformen du liker 

I dag er det mange ulike treningsformer å velge blant, og du kan enkelt finne gode øvelser for både rygg, nakke, mage, bein og armer på nettet. Det finnes også et vell av app’er (applikasjoner) som tilbyr treningsopplegg du kan følge - akkurat når det passer deg. 

Solbær bidrar til musklenes normale funksjon.

Yoga, eller pilates som har noe lavere intensitet, er kanskje det mest gunstige for muskulaturen din? Eller ønsker du å trene styrke med balanseball, strikk eller bare ved bruk av egen kroppsvekt? Valget er ditt. Gjør det du synes er mest lystbetont. Det skal ikke bare være et slit - det skal helst også være litt gøy!

GI KROPPEN ET GODT UTGANGSPUNKT: Bestill Medox nå og få 3 esker for prisen av 2! 

Gi musklene riktig næring – unngå stivhet i kroppen

Dersom du er plaget av stive muskler og ledd, er det smart å kombinere styrketrening med et variert kosthold og kanskje et helseprodukt som inneholder gode virkestoffer. Visste du at viltvoksende skogsblåbær og solbær inneholder en bestemt type antioksidanter, kalt antocyaner, og at disse bærene har mange helsefremmende funksjoner? 

I tillegg til å styrke musklenes normale funksjon, kan solbær bidra til et sunt og normalt immunsystem. Viltvoksende blåbær kan på sin side bidra til å motvirke oksidativt stress. Kroppen din får med andre ord hjelp til raskere restitusjon og gjenoppbygging etter styrketrening, fordi avfallsstoffer nøytraliseres og fjernes hurtigere. Jevnlig tilførsel av antocyanrike blåbær kan også bidra til normal blodsirkulasjon og blodkarenes normale funksjon.

Å få i seg denne typen bær på daglig basis kan imidlertid være utfordrende. Helseproduktet Medox kan derfor være et gunstig alternativ. Én kapsel inneholder nemlig en neve blåbær og en neve solbær, hvorav hele 80 milligram er rendyrkede antocyaner.

Godt for musklene - godt for deg!

Den følelsen etter endt treningsøkt: Kroppen er deilig sliten, og selv er du ganske så fornøyd med å ha gjennomført. Gi deg og kroppen din denne gode følelsen noen ganger i uken. Ikke legg lista for høyt - litt er bedre enn ingenting. 

Det beste er at du raskt vil merke resultater av treningen. Styrking av muskler og skjelett, kombinert med det beste fra blåbæret og fra solbæret, vil kunne gi deg herlig energi og overskudd. 

Lykke til! 

GJØR SOM TITUSENVIS AV NORDMENN – BESTILL MEDOX HER

Fakta om bærene i Medox


Antocyanrike blåbær bidrar til:

 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon
 • Normal blodsirkulasjon
 • Å balansere kroppens kolesterol


Solbær bidrar til:

 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon

Husk at kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

Les mer om:


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
 • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon