BEDRE PRESTASJONER: Skitalentene (f.v) Aron Åkre Rysstad, Jon Rolf Skamo Hope, Sivert Wiig og Sondre Ramse mener Medox spiller en viktig rolle når det gjelder å oppnå gode resultater.

Unge toppidrettsutøvere satser med Medox

Å bli toppidrettsutøver krever utallige treningstimer og enorm viljestyrke. Men dedikert innsats hjelper lite om ikke immunsystemet holder kroppen frisk og klar til aksjon.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

– For oss er det å bli forkjøla nesten det samme som verdens undergang. Du kan risikere å få den neste måneden med trening ødelagt, forteller Sondre Ramse (24) fra Evje i Setesdal.*

Sondre er en av ni unge skitalenter på Team Veidekke Vest, ett av fem regionslag, som utgjør et slags siste steg før utøverne eventuelt tas opp på landslaget.

Små marginer gir store utslag

Hverdagen på regionslaget er stort sett rutinebasert med flere treningsøkter daglig og strenge krav til diett, hygiene, restitusjon og hvile. Det trenes opp mot 800 timer i året, og for at treningen skal gi best mulig avkastning er det uhyre viktig å holde seg frisk.

– Blir du syk får du ikke trent, og kontinuitet er ekstremt viktig for å holde formen ved like. Vi er avhengige av å være på topp for å prestere maksimalt, forteller Sondre og legger til:

– Det føles ofte som å balansere på en knivsegg, hvor små marginer gir store utslag. Går du renn og er litt under toppform, kan resultatene bli ekstremt mye dårligere.

Mindre forkjølet enn tidligere

I likhet med lagkameratene Aron Åkre Rysstad, Jon Rolf Skamo Hope (25) og Sivert Wiig (26), har Sondre i perioder slitt mye med forkjølelse og halsbetennelser. Guttene har imidlertid funnet en løsning som holder kroppens normale funksjoner i balanse.

– Sivert tipset meg om helseproduktet Medox, som er laget av høykonsentrerte skogsblåbær og solbær, da vi gikk på skigymnaset Hovden for noen år siden, forteller Aron fra Valle i Setesdal.

GJØR SOM SKIGUTTENE: Bestill Medox nå og få 50% avslag på 3 esker!

Sivert fra Ålgård utenfor Sandnes fikk i sin tid anbefalt Medox av sin far.

– Jeg og hele familien min har brukt Medox i årevis, men det er først nå i år at jeg har begynt å ta Medox hver dag. Jeg er veldig fornøyd og har en bedre balanse i kroppens immunsystem og musklenes normale funksjon, sier han.

Balanse i immunsystemet med mørke bær

At de fire utøverne har gjort seg gode erfaringer ved jevnlig bruk av Medox, kan ha en helt naturlig forklaring. Som nevnt er Medox laget av høykonsentrerte solbær og viltvoksende skogsblåbær, som er rike på en antioksidant kalt antocyaner.

Medox ved hard trening

Ved hard trening har kroppen større behov for mer påfyll av viktig næring enn om du skulle vært stillesittende. Riktig næring i henhold til ditt aktivitetsnivå vil bidra til å støtte kroppens muskelbygging, styrke og restitusjon. 

I Medox får du to never blåbær og solbær konsentrert i en kapsel. Antocyanrike blåbær bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og frie radikaler, mens solbær bidrar til immunsystemet og musklenes normale funksjon. 

Ved hard trening kan du ta 2-4 kapsler Medox daglig som et supplement til et balansert kosthold

Forskere har slått fast at solbær kan bidra til immunsystemet og musklenes normale funksjon.

I tillegg kan antocyanrike blåbær beskytte cellene mot oksidativt stress og frie radikaler - slaggstoffer som oppstår når cellene forbrenner oksygen og næring. Som aktiv idrettsutøver er man ekstra utsatt for oksidativt stress og nedsatt immunsystem som følge av dette. Derfor kan Medox være et smart supplement til et variert kosthold og fysisk aktivitet.

Medox viktig for videre satsing

De fire lagkameratene er alle enige i at Medox spiller en viktig rolle i deres treningshverdag, og de er ikke i tvil om at helseproduktet blir med dem videre på veien mot toppidrettsnivå. Ikke minst blir Medox godt å ha i perioden over nyttår hvor det arrangeres ulike uttak til verdenscuper og andre viktige renn.

– Jeg har alltid med meg Medox. Jeg blir nærmest stressa om jeg går en dag uten, så du kan nesten si jeg er litt avhengig, sier Jon Rolf humoristisk.

Han er så fornøyd med produktet at han tror bruken av det vil overleve skikarrieren hans.

– Medox er så lett å ta og det funker for meg, så jeg kommer til å bruke det så lenge jeg lever, fastslår han.

– Medox blir like viktig som det har vært, da jeg vet at det vil hjelpe meg å prestere også på sikt. Vi er jo såkalte 24-timersutøvere og dedikerer livene våre til dette, så å sikre fremgang og gleden av å gjøre det bra er viktig for å motivere oss videre, legger Sondre til.

GJØR SOM SKIGUTTENE – BESTILL MEDOX I DAG!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold, i tillegg til en sunn livsstil.

*NB! Juridiske begrensninger i markedsføring av kosttilskudd pålegger oss å fjerne påstander om medisinske helseeffekter. Kundens uttalelser kan derfor ha blitt noe omskrevet.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon