Hvilke resultater kommer frem av forskningen på Medox?

Vi har nylig blitt gjort oppmerksomme på at vi på grunn av EU direktiver og Mattilsynets reguleringer av disse direktivene ikke har lov til å formidle verken forskningen eller resultatene som forskningen viser på Medox med dere. Dette er vi utrolig lei oss for.

Forskere har latt seg fascinere av Medox i over 20 år, og vi får stadig henvendelser fra forskningsmiljøer rundt om i verden som ønsker å studere effekten av selve produktet Medox på ulike helseutfordringer. Vi sender stadig vekk paller med Medox og placebo-kapsler til forskere over hele verden.

Selv om vi støtter Mattilsynets arbeid fordi de bare vil det beste for deg som forbruker, og er positive til at de følger opp vår bransje, syns vi det er leit at vi ikke skal få fortelle om den frie og uavhengige forskningen som gjøres på Medox.

Til tross for dette fortsetter forskningen som før, og vi vil fortsette å bidra med Medox-kapsler til forskningsmiljøer verden over, og håper studiene blir godt omtalt i mediene slik at du får enkel tilgang til informasjonen der.

Fant du ikke det du lurte på?

Vi er her for å hjelpe deg. Bruk vårt skjema for å sende oss en henvendelse.