Hvorfor er det så viktig å ta Medox hver dag og hvor lang tid tar det før man merker effekt?

Medox med blåbær og solbær inneholder en unik høy konsentrasjon av naturlige antioksidanter i form av antocyaner, som fra blåbær bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress samt fra solbær som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Ved å gi kroppen fast, daglig påfyll med Medox får man den beste effekten. Vanligvis tar det mellom 6 til 12 uker før Medox sine egenskaper kommer til sin rett. Det varierer fra person til person.
 
Noen slutter å ta Medox da de ikke kjenner forskjell. Det er da viktig å huske at Medox ikke er en tryllekapsel, men et kosttilskudd som over tid bidrar til å styrke kroppens normale funksjoner som immunsystemet, synet, blodsirkulasjonen, musklene, for å nevne noen. Mange som slutter å ta Medox forteller at de først merker forskjell når de slutter å ta kapslene.
 
Vi hos Medox syns det er viktig at våre kunder føler seg bedre takket være vårt produkt. Derfor er det viktig for oss å videreformidle at tilbakemeldingene fra vår siste kundeundersøkelse viser at de som tar 2 kapsler per dag opplever større helsefordeler enn de som tar 1.

Det er viktig med en allsidig og balansert kost, samt sunn livsstil.

Fant du ikke det du lurte på?

Vi er her for å hjelpe deg. Bruk vårt skjema for å sende oss en henvendelse.