Medox 20 år - bli med på feiringen!

To tiår er gått siden Medox ble introdusert på det norske markedet for første gang. Det skal markeres, og vi håper du blir med på jubileumsfeiring gjennom hele 2020!

Uten våre helsebevisste kunder hadde ikke Medox blitt den norske suksesshistorien vi er i dag. Derfor ønsker vi å bruke jubileumsåret til å sette ekstra pris på hver enkelt av dere og rette fokuset mot bedre helse i enda større grad enn tidligere. For deg som har valgt Medox til daglig følgesvenn skal det bli enklere å se hvordan du kan holde deg friskere lenger.

Gjennom vår nye helseblogg vil vi derfor oppdatere deg  jevnlig med gode helseråd, siste nytt om antocyaner og Medox’ unike egenskaper, relevant forskning og gode kundehistorier. I tillegg krydrer vi Medox-utsendelsene med små overraskelser og kjører spennende konkurranser på Facebook, så her er det bare å følge med!

Vi er takknemlige og glade for at du deler vårt engasjement for en bedre hverdagshelse og håper å viderebringe mye nyttig kunnskap til deg i løpet av året.

Vennlig hilsen alle oss i Medox

PS: Ønsker du heller å få tilsendt nyhetsbrev på e-post fremover?
Da kan du registrere din e-post i skjemaet nederst på denne siden.

Møt Medox’ mest lojale kunder
– Medox skal vi aldri slutte med, understreker ekteparet Bjørn og Tone Ulvøy. De har vært Medox-entusiaster i 16 år og er med det de lengst aktive abonnentene i vårt kundesystem.
 

Medox introduserer Helsebloggen
Hvordan påvirker blåbær blodtrykket og hva er egentlig oksidativt stress? Dette er bare noen av temaene du får vite mer om i Medox’ splitter nye helseblogg.

Registrer din e-post
(felt med * må fylles ut):