Medox 20 år - bli med på feiringen!

To tiår er gått siden Medox ble introdusert på det norske markedet for første gang. Det skal markeres, og vi håper du blir med på jubileumsfeiringen vår i 2020!

Som tidligere kunde har du bidratt til å sette hverdagshelsa på agendaen og til å gjøre Medox til en norsk suksesshistorie. I jubileumsåret ønsker vi  å rette fokuset mot bedre helse i enda større grad enn tidligere, for i likhet med deg er vi opptatt av at det skal være lett å ta vare på kroppen og holde seg friskere lenger!

Gjennom vår nye helseblogg vil vi derfor oppdatere deg  jevnlig med gode helseråd, siste nytt om antocyaner og Medox’ unike egenskaper, relevant forskning og gode kundehistorier.  På Facebook-siden vil det bli avholdt spennende konkurranser - og skulle du ønske å tegne et nytt abonnement hos oss, vil Medox-utsendelsene bli krydret med små overraskelser. Her er det bare å følge med!

Vi er takknemlige og glade for at du fremdeles deler vårt engasjement for en bedre hverdagshelse og håper å viderebringe mye nyttig kunnskap til deg i løpet av året.

Vennlig hilsen alle oss i Medox

PS: Ønsker du heller å få tilsendt nyhetsbrev på e-post fremover?
Da kan du registrere din e-post i skjemaet nederst på denne siden.

Møt Medox’ mest lojale kunder
– Medox skal vi aldri slutte med, understreker ekteparet Bjørn og Tone Ulvøy. De har vært Medox-entusiaster i 16 år og er med det de lengst aktive abonnentene i vårt kundesystem.
 

Medox introduserer Helsebloggen
Hvordan påvirker blåbær blodtrykket og hva er egentlig oksidativt stress? Dette er bare noen av temaene du får vite mer om i Medox’ splitter nye helseblogg.

Registrer din e-post
(felt med * må fylles ut):