Om Medox

Er du opptatt av hverdagshelse? Medox inneholder det beste fra viltvoksende blåbær og solbær - en unik kombinasjon av bær som bidrar til å holde flere av kroppens organsystemer i en normal funksjon.

Medox er et kvalitetsprodukt, utviklet og produsert i Norge av det forskningsbaserte selskapet Medpalett AS som holder til i Sandnes. Medpalett har patentert en prosess som ivaretar antocyanene som finnes i viltvoksende blåbær og solbær. En kapsel inneholder 210 mg bærekstrakt, hvorav hele 80 mg er antocyaner.

3 ESKER MED 50% AVSLAG - BESTILL HER 

Medox inneholder antocyanrike blåbær og solbær som har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:

 • Beskyttelse av cellene
  Blåbær inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress 
 • Synet
  Blåbær bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarene
  Blåbær bidrar til blodkarenes normale funksjon
 • Blodsirkulasjonen
  Blåbær bidrar til normal perifer blodsirkulasjon
 • Kolesterolbalanse
  Blåbær bidrar til å balansere kroppens kolesterol

Solbær bidrar til: 

 • Immunsystemet
  Solbær bidrar til immunsystemets normale funksjon
 • Musklene
  Solbær bidrar til musklenes normale funksjon

SE FLERE GODE GRUNNER TIL Å TA MEDOX!

Hvordan kan det ha seg at det finnes så mange ulike helseeffekter for viltvoksende blåbær og solbær, som er de aktive ingrediensene i Medox?

Både viltvoksende blåbær og solbær har flere dokumenterte helseegenskaper som bidrar til normal funksjon av flere av kroppens organsystem. En fellesnevner er de antioksidative egenskapene som kommer til nytte på ulike måter.

Gjennom å bidra til balansert kolesterol så vel som normal blodsirkulasjon og blodkarenes normale funksjon, muliggjøres den viktige fordelingen av næringsstoffer og fjerning av slaggprodukter fra sensitive vev. Den normale funksjonen til øyne, blodkar, muskler og immunsystem er eksempler på dette.

Vil du vite mer om Medox? Da er denne filmen noe for deg!


Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.


  Vegansk  


  Laktosefri  


  Glutenfri  


Ingredienser:

Foredlet konsentrat av blåbær (Vaccinium myrtillus) og solbær (Ribes nigrum), maltodekstrin (av mais), vegetabilsk kapsel (cellulose) og sitronsyre (stabilisator).

Innhold: 30 kapsler

Bruk/dosering: Anbefalt dosering er 1-2 kapsler per dag. Start gjerne med 2 kapsler daglig for enda bedre effekt. Kapslene svelges med vann (ikke melkeprodukter). Ved graviditet/amming eller ved bruk av warfarin skal en rådføre seg med lege. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Det er viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Oppbevaring: Tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Holdbarhet: 4 år fra produksjonstidspunkt. Se eskens bunn.