Er du opptatt av miljø? Det er vi også!

Derfor bruker vi i MedPalett miljøvennlig emballasje for pakking og distribusjon av Medox. Og vi er medlem i Grønt Punkt.

Hva betyr det å være medlem av Grønt Punkt?

Våre esker er merket med Grønt Punkt symbolet. Det viser at vi er medlem av Grønt Punkt Norge AS som organiserer returordningene for emballasje. Som medlemsbedrift tar vi vårt lovpålagte ansvar for innsamling og gjenvinning av emballasje og vi betaler et gjenvinningsvederlag. Informasjon om vårt medlemsskap finner du her.

Vi bruker emballasje og brosjyremateriell produsert av bærekraftig skogbruk

Medox-eskene kjøper vi fra Trondhjems Eskefabrikk AS som er et FSC-sertifisert selskap. De har fokus på håndtering av avfall i den daglige driften, og jobber kontinuerlig med å tilfredsstille kravene til NS-ISO 14001.

Til våre abonnementskunder leverer vi Medox-eskene i emballasje produsert av Kartong Design AS. Kartong Design AS er miljøbevisste, og alle produkter i papp og kartong lages av resirkulert råvare. Alt avfall fra produksjonen går til gjenvinning.

Brosjyremateriellet vårt bærer "Trykket i Norge"-logoen da vi i tillegg til miljø også er opptatt av å bevare norske arbeidsplasser. Vårt trykkeri er naturligvis PEFC sertifisert. 

Hvordan pakker vi Medox, og hvorfor pakker vi det på denne måten?

Antocyanene i Medox er bioaktive molekyler som produseres på en spesiell måte for at de skal bevare sin struktur og beholde sine helsefremmende egenskaper. For å videre opprettholde kvaliteten, pakkes Medox-kapslene i blister som igjen pakkes i esker. Blisterets oppgave er å forsegle Medox-kapslene individuelt slik at de beskyttes mot elementer som fuktighet, lys og luft frem til man skal innta dem. Esken sorteres som papp. Bilister sorteres som restavfall.

Hva har vært viktig i vårt valg av distribusjonsløsning?

Med et gjennomtenkt og funksjonelt design for pakke- og distribusjonsløsning av Medox, har vi hatt fokus på bevaring av virkestoffer, logistikk, kostnadseffektivitet og miljø for alle parter.

Vår logistikk er lagt opp rundt 30 kapsler per eske og forsendelse per 3 måneder. Vi har kun 1 type eske med 30 kapsler som er samme som selges i løssalg – på apotek, Vita og i helsekostbutikker.