Antocyaner - hver Medox-kapsel tilsvarer to never bær

Vet du hva som er hemmeligheten bak blåbærenes og solbærenes helseegenskaper? Svaret ligger i fargestoffet og kalles antocyaner.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox

Bestill nå

Det som gir bærene den dype fargen er en veldig beskyttende og kraftig type antioksidant, kalt antocyaner. Også andre typer mørke bær er rike på disse antioksidantene, men med unntak av krekling og nype er det viltvoksende blåbær og solbær som har det aller høyeste innholdet.

Det beste fra viltvoksende blåbær og solbær

Det er nettopp det som gjør Medox helt unikt – for hver eneste Medox-kapsel inneholder hele 80 mg rendyrkede antocyaner fra viltvoksende skogsblåbær og solbær. Det tilsvarer to store never med friske bær.

Derfor er de mørke bærene gode for helsen

Studier viser at viltvoksende blåbær og solbær kan bidra til flere av kroppens viktige funksjoner. Mens solbær bidrar til immunsystemets og musklenes normale funksjon, bidrar blåbær blant annet til normal blodsirkulasjon og et balansert kolesterol, i tillegg til øynenes normale funksjon og synsevne. 

Det mørke fargestoffet forklarer også hvorfor viltvoksende blåbær er mye sunnere enn hagebærene du får kjøpt i butikken. Det ser du hvis du deler de ulike blåbærene i to: Hageblåbærene er lyse inni, mens blåbær fra skogen har tvers gjennom et mørkt fruktkjøtt. 

Sikre deg to never bær om dagen

Det er med andre ord bare gode grunner til å spise nordiske skogsblåbær og solbær daglig. Glem heller ikke å kombinere et sunt og variert kosthold med regelmessig aktivitet for en god hverdagshelse.

Velger du å supplere med Medox sikrer du at du får i deg de to nevene med de gode antocyanene hver dag hele året – også utenom den korte bærsesongen.

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil.

PRØV MEDOX - 50% PÅ 3 ESKER MEDOX! 


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon