Slik skiller Medox seg fra andre blåbærkapsler

I en nylig laboratorieundersøkelse i Sandnes tok vår produktsjef en nærmere titt på antocyaninnholdet i Medox sine kapsler vs andre blåbærprodukter på markedet. Hva fant vi ut? Jo, at hver Medoxkapsel har opptil åtte ganger mer antioksidanter enn andre blåbærkapsler på markedet.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Visste du at det er noe som heter «antocyaner», og at det er det viktigste molekylet i blåbær og solbær?

Det helsebringende molekylet, som i bunn og grunn er et antioksidant, kan enkelt miste sin biologiske effekt dersom det ikke behandles varsomt.

Enkelt forklart, betyr det at det ikke bare er å pulverisere blåbær, fordi molekylene i bærene er utrolig skjøre.

 ‒ Alle som jobber i Medox sørger for at kapslene våre går innom en streng kvalitetskontroll utført av dyktige fagfolk ved våre laboratorier, og det er helt avgjørende for å fremstille Medox etter de kvalitetskrav som vi har satt, forklarer produksjonssjef Eirik Carlsen.

For å kunne tilby mest mulig antocyaner i den lille, blå kapselen utviklet Medox en patentert prosess for over 20 år siden som sikrer at de skjøre molekylene blir ivaretatt.

 ‒ Vi produserer alt selv, og har kontroll på hele verdikjeden slik at vi vet nøyaktig hva som er i kapslene til enhver tid. Det høres  kanskje ut som en selvfølge, men det er nok dessverre ikke det hos alle, fortsetter Carlsen.

Opptil 8 ganger mer antioksidanter fra blåbær og solbær


Etter at Medox kom på markedet for over 20 år siden har det kommet flere kapsler bestående av spesielt blåbær. På laben i Sandnes tester Carlsen og kollegaene i Medox opp mot andre blåbærprodukter.

Her avdekkes det store forskjeller.

 

‒Vi er jo genuint interesserte i hvordan blåbær og solbær kan bidra positivt til folkehelsen vår. Derfor har vi gjort undersøkelser av disse produktene. Vi er nysgjerrige, og har en lab med såkalt HPLC-utstyr som gjør at vi har muligheten til avanserte undersøkelser.

 

Etter undersøkelsen var utført og tallene var inne, viste den at Medox var en soleklar vinner med opptil åtte ganger mer antocyaner enn noen av de andre kapslene.
 

 

 ‒ Det er utrolig spennende resultater og ikke minst viktige! Vi veldig fornøyde da vi så at Medox har det høyeste antocyaninnholdet, men ikke overrasket. Jeg ble mer overrasket over at noen av produktene vi testet inneholder så lite som 10 mg antocyaner, sier Carlsen.

Han forteller at flere av de andre kapslene ikke løste seg opp i vann, noe som gjør at han stiller seg skeptisk til at kapslene blir tatt opp på en god nok måte i kroppen.

 ‒ Dette forteller oss noe om antocyankonsentrasjonen i produktet, og dermed kvaliteten. Her er det definitivt Medox som stilte best, avslutter Carlsen.

Få mest for pengene

Som du ser av tabellen får du høyest antocyannivå og mest kvalitet med Medox. Nå tilbyr vi 50% på 3 esker Medox, benytt muligheten under:

BENYTT DEG AV VÅRT VELKOMSTTILBUD - 3 ESKER MED 50% AVSLAG!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon